Vanliga områden för hårborttagning

Majoriteten av de som använder sig av laser för permanent hårborttagning är kvinnor. Önskade områden varierar men det finns några som ligger högt i topp jämfört med andra, så som i ansiktet och vid den så kallade bikinilinjen. Vill man utföra en permanent hårborttagning i tillexempel Stockholm finns många kliniker att tillgå, oavsett vilket område man önskar behandla.

Ansiktet

Oönskat hår i ansiktet är ett bekymmer för många kvinnor. Att ha hårstrån som sticker upp på hakan eller vid överläppen är inte särskilt uppskattat och många väljer därför att genomföra en behandling för permanent hårborttagning med laser. Hårborttagning i ansiktet är vanligt förekommande på många kliniker i Stockholm och leder efter några behandlingar till att det envisa och oönskade håret blir ett minne blott. Istället har man en slät och mjuk hud att visa upp och detta är av stor betydelse för många unga tjejer.

Armhålor

För många, framförallt kvinnor, är det viktigt att ta bort håret i armhålorna för att känna sig ren och fräsch. Detta innebär att man kanske rakar sig flera gånger i veckan vilket både kan skada och torka ut huden. Hårborttagning med laser i armhålan har blivit vanligt och är en effektiv metod som efter några behandlingar ger en len och hårfri armhåla. En laserbehandling gör inte speciellt ont, utan känns som små stick. Armhålan har känslig hud så man kan märka av en mindre svullnad eller rodnad någon dag efteråt.

Bikinilinje

Sist men inte minst har det blivit väldigt populärt att utföra en hårborttagning vid bikinilinjen. Intima områden är extra känsliga för rakning och kanske är det just därför många väjer att genomföra en behandling. Oavsett vilket område man vill behandla så krävs olika många behandlingstillfällen beroende på vilken hårtyp man har men att göra en hårborttagning vid bikinilinjen kräver mellan 6-8 behandlingar.

Det finns såklart även andra områden där hårtborttagning är vanligt, så som armar och ben och behandlingarna utformas helt efter de egna önskemålen. Vill man utföra en hårborttagning i Stockholm eller någon annan stad finns idag väldigt många kliniker att välja mellan. Små privata aktörer eller större klinker som inriktat sig på hårborttagning med laser ger behandlingar på ett säkert och korrekt sätt. Man får ta del av all information man behöver innan man genomgår en behandling och man får även veta vad man bör undvika både innan och efter.

Vill du ytterligare information se utbudet av tjänster hos hårborttagninglaserstockholm.se.