Profilreklam som ökar försäljningen

Det kan verka svårt att marknadsföra sitt företag. Vilka kanaler ska du välja för att nå ut till rätt målgrupp? Hur stor budget måste du ha för att optimera reklamen? Idag kan du hitta ett sätt som passar ditt företag perfekt, exempelvis genom profilreklam, sociala media och skyltar. För en så effektiv marknadsföring som möjligt är det ofta bra att kombinera olika sätt, men alltid med en strategi bakom. Rådfråga marknadsansvarige och andra i ledningen i verksamheten för att hitta rätt marknadsmix för er. Bland annat kan du beställa profilreklam som t-shirtar och pennor med företagets logga. Den typen av marknadsföring ser dina kunder i butiken eller på kundmöten. Ett annat sätt är att nå ut via sociala medier som Instagram eller Facebook. Får dina kunder se er logga både på t-shirtar, på internet och på skyltar kommer loggan printas in i deras minne och förknippas med något trovärdigt.

Bra priser

Idag kan du enkelt hitta profilreklam till bra priser. Det blir oftast billigare ju större kvantiteter som du beställer. T-shirtar med loggor är en utmärkt kundpresent eftersom de dels är användbara samtidigt som får gratis reklampelare i form av personer som bär din logga. En annan bra produkt är pennor, reflexer, skohorn och godisar med loggan tryckt. Dessa produkter är oftast väldigt billiga, särskilt vid större beställningar, och kommer ofta till användning av personen som får dem. Om du har en butik kan det exempelvis vara bra att ställa fram en korg med era pennor vid kassan, eller dela ut reflexer under hösten och vintern. Det finns massor med olika produkter som du kan marknadsföra dig själv på, som inte bara skapar kännedom av din logotyp hos kunden, utan även en tacksamhet för nyttan denna pryl ger i vardagen.

Ett professionellt intryck

Med profilreklam kan du genast ge företaget ett mer seriöst och professionellt intryck. Genom att ha pennor med din logga eller block med loggan på framsidan, ser du mer professionell ut vid exempelvis möten med nya kunder och liknande. Du kan även beställa profilreklam med produkter som tygkassar, ryggsäckar, handdukar och elektronik som portabla laddare och usb-minnen. En annan gammal klassiker är kaffekoppar eller kepsar.