Det är många som längtar efter pensionen. Hur bra man än trivs på jobbet så har man haft en del arbetsdagar när man närmar sig 65. Genom Advisor fondförvaltning eller annan förvaltare inom PPM kan man få pensionen att utöka. Man kan lugnt säga att de som kommer så långt har förtjänat att koppla av lite. Men för att man ska kunna göra ingenting med gott samvete krävs det en del resurser. Visst behöver man kanske inte åka utomlands varje månad, eller köra en splitterny bil, men det kan vara stor skillnad på pensionen och vad den tillåter en att göra.

Om man redan nu är klok så tar man tag i pengarna som finns sparade. 13,5 % får man själv lov att investera och det gäller att göra det klokt. Man vill inte riskera att något försvinner, naturligtvis. Samtidigt finns det stora chanser att öka på pengarna lite inför pensionen. Kanske är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget? Advisor PPM är en fond som Advisors anställda kan rekommendera varmt.

 

Advisor PPM – jobbar för dig

Fonden som rekommenderas av Advisor PPM är en riktig specialare. Den är specifikt sammanställd för att vara ett schysst alternativ för pensionspengar. Dessa ska kanske inte vara investerade i 50 år, men ändå en ganska lång tid, beroende på när du börjar spara. Advisor PPM tar hänsyn till allt det här. Och dessutom kan personalen på Advisor hjälpa dig att komma igång med ett ordentligt framtidstänk.

Man får såklart välja precis vad man vill för sina pensionspengar. Men det kan onekligen vara klokt att se över alternativen. Det finns mycket pengar att spara på genom att flytta summor och investera klokt. I de flesta upplägg inom PPM är det skillnad på sparandet när man börjar och när man är äldre. Det finns en nyfikenhet och djärvhet i unga år som inte går att se på samma sätt för de som inom kort blir pensionärer.