Att massage har många positiva effekter är nog de flesta människor rörande överens om. Att använda sig av en massagebehandling är numera inget konstigt eller flummigt, och man behöver inte heller ha problem eller smärtor för att kunna hjälpas eller lindras med hjälp av massage. Så varför inte ha massage på arbetet i Stockholm? Du kanske är chef eller äger ett företag och vill ha en frisk personal som mår bra och även för att förebygga stressrelaterade sjukdomar som kan uppstå på en arbetsplats.

Kan användas vid olika tillfällen och för olika syften

Förutom att förebygga och minska stressrelaterade åkommor och öka personalens välbefinnande på arbetsplatsen, finns det andra anledningar till varför massage på arbetsplatsen i Stockholm är en bra idé. Du kanske vill ge personalen en belöning, ett tack eller bara uppmuntra dem och framhäva hälsans betydelse för allt inklusive arbetslivet. Det kanske finns personal som har olika sorters arbetsuppgifter som påverkar till exempel rygg och axlar, eller har en stillasittande kontorsarbete och kan därmed vara i behov av massage för att bli så effektiv och produktiv som möjligt på arbetet. Vid dessa tillfällen passar det utmärkt att ha ett kontrakt på massage, så att massagen i Stockholm kan planeras in till exempel varje vecka eller månad. Givetvis passar det också att erbjuda massage vid enstaka tillfällen.

För den som inte vill gå till en massör är massage hembesök värt att testa. Det innebär att man kan miljön och sparar tid. Någonting flera kunder är ute efter. Man kan också erbjuda massage vid företagsevent eller vid konferenser, som en trevlig gest för att alla som deltar ska hålla sig friska, pigga och på ett gott humör.

Passa på att få massage på tjänsteresa

En del företag erbjuder även massage på hotell, om det skulle till exempel vara så att du är på genomresa eller på en längre tjänsteresa, och upplever att du vill skämma bort dig eller i behov av en massage. Innan du bokar massage på ett hotell i Stockholm, bör du kontrollera med hotellet att det är ok. En del hotell kan hjälpa till med att boka eller till och med egna anställda på hotellet som utför massage, speciellt om det är ett spahotell eller liknande som du bor på.