Koppla på en Thule vagn till cykeln!

En Thule cykelvagn är perfekt för dig som vill transportera dina barn på ett både enkelt och praktiskt sätt. Thule cykelvagn är slittålig och är tillverkad för att tåla slitage från små barn. Chassit är gjort av en stabil bottenlåda i plast. Den tål att klättras i och ur hur många gånger som helst. Resten av Thule cykelvagn tillverkas av aluminium och fönster med speciellt UV-skydd. Sittdelen är gjord av grovt tyg med en vadderad bottenplatta. Ryggstödet består av en stor tygedel över hela bredden och höjden. Både sätet och ryggstödet kan regleras i olika vinklar. 

Många smarta tillbehör 

Till Thule cykelvagn finns en mängd både praktiska och smarta tillbehör som man kan komplettera med allteftersom behoven uppstår. Man kan till exempel köpa till en hållare för kaffet, bagagehylla, insats för små bebisar, hållare för vattenflaska, skyddsöverdrag, myggnät, fodrad åkpåse och mycket annat. Ett annat praktiskt tillbehör är ett extra cykelfäste, då kan ni enkelt montera Thule cykelvagn på olika cyklar och både mamma och pappa kan använda den. Det är perfekt om till exempel en förälder lämnar på dagis på morgonen och den andra hämtar på eftermiddagen. 

Säkra formen med Thule cykelvagn

Med Thule cykelvagn har du inte längre någon ursäkt att inte motionera och träna upp konditionen. Thule cykelvagn är tillverkad av lättviktsmaterial vilket innebär att de inte är för tunga att cykla med och att du kan ta långa cykelturer. Thules cykelvagnar har en aerodynamisk konstruktion vilket betyder att det finns en fjädring på vagnens bakparti så barnen sitter extra bekvämt. Thule cykelvagn kan med ett enkelt handgrepp förvandlas till en joggingvagn eller en skidpulka. Thule cykelvagn ger dig möjlighet att njuta av årets alla årstider, det är helt enkelt en multisportvagn. 

Thule cykelvagn erbjuder smart förvaring 

När man är ute och cyklar med barn behöver man nästan alltid ha med sig någonting. Vattenflaska, extra blöjor, skötväska och mycket annat som alla småbarnsföräldrar måste släpa runt på. Thule cykelvagn har många förvaringsfickor där man brukar få plats med det mesta som kan tänkas behövas. Skulle du sakna förvaringsutrymme så kan du komplettera med en praktiskt midjeväska eller en ryggsäck. Thule cykelvagn har en mängd smarta detaljer. Till exempel finns en urgröpning i ryggstödet så att barnets hjälm får plats, många cykelvagnar har ryggstöd som är platta hela vägen upp. När barnen somnar faller då huvudet lätt framåt.