Hotels.com – hitta bra boenden för resan

Hotels.com är som en researrangör på nätet, en plats där du enkelt kan boka både hotell och flyg på samma plast. Företaget erbjuder det största sortimentet av hotell över hela världen och har dessutom ett förmånligt belöningsprogram. Om du bokar nio nätter via Hotels.com får du en gratisnatt på köpet, med andra ord kan spara in otroligt mycket pengar, särskilt om du reser mycket. Hur mycket din gratisnatt får kosta baseras på snittpriset av de övriga nio nätterna du bokat. Med andra ord kan det vara allt från en billigare hotellvistelse men även en natt på ett lyxhotell.

Aktiviteter, flyg och boende

Det kan vara krångligt och tidskrävande att söka webben på hotell, restauranger och aktiviteter. Det är svårt att hitta de bästa alternativen och de bästa erbjudandena. Men när du använder dig av Hotels.com får du all hjälp du behöver. Förutom att du hittar alla typer av boenden för dina datum och destinationer, kan du även använda företagets smarta sökmotor för aktiviteter. Du fyller enkelt in destinationen du besöker samt vilka datum. Sedan får du upp massor av roliga förslag på aktiviteter. I Tokyo kan du exempelvis få tips om sumoträningar, tempelbesök och restauranger du måste testa. Som resenär vill man att det ska vara enkelt att planera en resa. Numera istället för att anlita en resebyrå som säljer paketresor med färdiga scheman av aktiviteter kan du vända dig till sidor på nätet som Hotels.com just för att organisera detta själv. Det blir billigare, mer anpassat efter dina behov, och kan även gå snabbare.

Svårt med boende under högsäsong

Om du råkat vara sent ute med din hotellbokning, exempelvis under högsäsong i en populär storstad, är Hotels.com ett bra alternativ. De är nämligen specialister när det kommer till att lösa boenden även när allt verkar vara slutsålt. En annan stor fördel med att använda dig av Hotels.com är deras smarta app. Du laddar ner den snabbt och smidigt i mobilen och kan sedan hålla koll på dina hotellnätter och hur många det är kvar tills du får en gratisnatt. Du sköter även bokningar och betalningar smidigt direkt i appen.